Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Πολίτες σε απόγνωση αποτυχημένε Τσίπρα!!

Γράφει η Ζαχαρούλα Γκριέλα
Δικηγόρος
Φτάσαμε μέσα σε 5 μήνες στο σημείο στο οποίο προσπαθούσαμε να αποφύγουμε να φτάσουμε επί 5 ολόκληρα έτη. Και το καταφέρναμε-άλλος λίγο καλύτερα, άλλος χειρότερα. Μέσα σε 5 μήνες κατέρρευσε το σύμπαν και δεν καταλαβαίνουν κάποιοι, ότι Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ θα είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε γιατί απλά ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!
Πού είναι η αξιοπρέπειά μου κύριε Τσίπρα; Πού είναι η προστασία της εθνικής μου κυριαρχίας κ. Καμμένε; Με το δικό σας τσαμπουκά που ονομάζετε εσείς "διαπραγμάτευση" και την εξώθηση της κατάστασης στα άκρα, ξέφυγε από τον ΄'ελεγχό σας και δεν είναι μόνο οι τράπεζες που είναι κλειστές και παίρνουν 60 ευρώ το μήνα ΟΣΟΙ έχουν κάτι ακόμη στην Τράπεζα.
Είναι και αυτοί που ΔΕΝ έχουν τίποτα στην τράπεζα και περίμεναν με τη δουλειά τους να βγάζουν τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που να δω τι θα τους κάνετε και πού θα μας βάλετε και ποια συσίτια θα μας σιτίζουν ! 

ΓΙΑΤΊ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!! ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΠΟΙΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!
Τι έχετε να πείτε και σε μας κ. Τσίπρα; Τι έχετε να πείτε στον κόσμο που πρέπει να απολύσει τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; Πάλι θα κατηγορήσετε τον "κακό" εργοδότη; Πάλι ο εργοδότης θα φταίει; Ποια είναι η έννοια της "αξιοπρέπειας" για σας; Να μην πεινάνε μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες ακόμη, αλλά να πεινάει ένα ολόκληρο κράτος! Να μην υπάρχει στοιχειώδης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Να φεύγουν άρον άρον ΟΛΕΣ οι μεγάλες επιχειρήσεις από την Ελλάδα ακόμη και οι τελευταίες που πάσχιζαν με νύχια και με δόντια να μείνουν στην Ελλάδα και να μη μείνουν χιλιάδες εργαζόμενοι στο δρόμο και όπως τρέχει ο κόσμος στα ΑΤΜ να περισώσει ό,τι μπορεί, έτσι αντίστοιχα να τρέχουν και οι επιχειρήσεις να διασώσουν ό,τι μπορούν ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ! Να μην έχει κανένας ξένος εμπιστοσύνη στις ελληνικές εταιρείες και να χλευάζουν όσους κάνουν εισαγωγές από το εξωτερικό, να μην τους δίνουν εμπορεύματα χωρίς μετρητά; Να χλευάζονται οι Ελληνες τουρίστες και φοιτητές στο εξωτερικό ή ακόμη ακόμη και να νοιώθουν οίκτο για τη χώρα τους; Αυτό θα πείτε στο παιδί σας ότι είναι "αξιοπρέπεια"; Λέγατε ότι οι άλλοι ήταν "στα τέσσερα" Κι εσείς οδηγήσατε έναν ολόκληρο λαό να είναι "στα τέσσερα" κι εσείς γυρνάτε έρποντας και γλύφετε ζητώντας άλλα 29 δις από αυτούς που σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις μαζί σας! Αυτή είναι η έννοια της "αξιοπρέπειας" για σας; Είχατε πει όταν πρωτοπήγατε ότι δε θέλετε τα λεφτά τους αλλά την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού!

Ε δεν ξέρετε τι σημαίνει η έννοια κ. Τσίπρα! Δεν ξέρετε τι σημαίνει εθνική υπερηφάνεια! Είπατε ότι δεν σας ενδιαφέρει η εξουσία! Τι σας ενδιαφέρει τότε;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις