ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Αθήνα, 23/06/2010
Αγαπητή κυρία Κυριάκού,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά τον ΑΝΤΙ, την εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» και εσάς προσωπικά, για το κιβώτιο με τα παιδικά υποδήματα και τα 4 κιβώτια με παιδικά ενδύματα που προσφέρατε στην Αγκαλιά.
Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για τη συμπαράστασή σας στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά, γεγονός που προσφέρει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, και μάλιστα εντονότερα τις προσπάθειές μας, για τη στήριξη των διακοσίων περίπου οικογενειών, τις οποίες ενισχύουμε ηθικά και υλικά, είτε κατοικούν στην Αττική, είτε στη λοιπή Ελλάδα.
Το έργο μας δύσκολο και απαιτητικό, όταν μάλιστα δεν υπάρχει σταθερή εξασφάλιση των οικονομικών, που απαιτούνται σ' αυτό το έργο. Η αγάπη όμως του κόσμου και η αναγνώριση του έργου αυτού μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε.
Προπάντων όμως η χαρά και ικανοποίησή μας είναι μεγάλη, γιατί οι μητέρες αυτές, είτε είναι μόνες είτε με σύζυγο, υποδεικνύουν καθημερινά, μέσα από όλα τα προβλήματά τους, πως η δύναμη ψυχής είναι το κλειδί για μια γεμάτη, αληθινή και αξιοπρεπή ζωή. Αυτή τη δύναμη προσπαθούμε να κρατούμε ζωντανή με την αγάπη όλων των συνανθρώπων μας στους οποίους ακόμη υπάρχει ανθρωπιά και ενδιαφέρον για τον πλησίον.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε κάθε αγαθό.

Με εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες,
Για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά

GOOGLE+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις