ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969 και είμαι μητέρα δύο παιδιών.
Φοίτησα στη  Νομική Σχολή Αθηνών και ασκώ μάχιμη δικηγορία από το 1995 μέχρι σήμερα. Διατηρώ  δικηγορικό γραφείο επί της οδού Ακαδημίας αρ. 84 (7ος όρ.), απασχολούμενη με όλο το εύρος   της δικηγορίας, με κύριο αντικείμενο το αστικό και το ποινικό δίκαιο.

Είμαι κάτοχος πιστοποίησης επιμόρφωσης του Ε.Κ.Π.Α. στη Δικαστική Ψυχιατροδικαστική -Ψυχολογία.
Εχω παρακολουθήσει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα "Εφαρμοσμένη Ποινική Δικονομία", απ'όπου έχω λάβει σχετική πιστοποίηση.
Είμαι μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου.
Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη και εκλεγμένη Γενική Γραμματέας της "Ενωσης  Δικηγόρων για την Επεξεργασία και Προώθηση Εθνικών Θεμάτων".
Είμαι εθελόντρια νομική Σύμβουλος του "Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού -Η Αγκαλιά",  από το 1998 και εκλεγμένη Γ.Γ. στο ΔΣ από το 2008 μέχρι σήμερα.
Είμαι μέλος της πανευρωπαικής κίνησης "ONE  OF US", με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής από τη σύλληψη.
Στο πλαίσιο της εθελοντικής μου δράσης για τα δικαιώματα της μητέρας και του παιδιού έχω βραβευθεί από το Δήμο Μαρκοπούλου Αττικής.
Διάφορα επιστημονικά άρθρα μου έχουν δημοσιευθεί στην "ΙΣΗΓΟΡΙΑ" και σε διάφορα νομικά περιοδικά και διαδικτυακούς τόπους (www.newsotherwise.gr, www. sportdog.gr, www. freepen.gr).


GOOGLE+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις